06 114 514 57 / margriet@bloomenshoots.nl

Over

MARGRIET

Het gezicht achter Bloom & Shoots

Ik ben Margriet van Bruchem, gespecialiseerd in het maken van bijzondere bloemstukken en boeketten. Sinds 2013 ben ik als zelfstandig ondernemer de uitdaging aangegaan om van betekenis te zijn voor mensen die iets bijzonders willen geven, of zichzelf cadeau willen doen. Elke gelegenheid die een bloemetje verdient wordt door de speciale aandacht uniek en bijzonder. Een vak die ik mij in de jaren negentig eigen heb gemaakt en met de hedendaagse vernieuwende technieken heb uitgebreid. Hoog in het vaandel staat de kwaliteit van de verse snijbloemen. Daar is de werkwijze van inkopen op afgestemd zodat verspilling nihil is en zo de garantie voor verse bloemen gewaarborgd blijft. Verwacht daarom ook geen “klik op de knop”, maar persoonlijk contact. Betreft het een abonnement? Dan ambieer ik een persoonlijke kennismaking om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Ook in de fotografie heb ik mijn weg gevonden. Dit begon als een hobby waarin ik bekendheid als straatfotograaf heb verworven. Deze vakmanschap heb ik ondertussen weten te perfectioneren en is gekoppeld aan mijn bedrijf en bedrijfsnaam. Mijn expertise is het fotograferen van mensen. Dit houdt in dat ik personen fotografeer in een omgeving waar zij zich op hun gemak voelen. Dit kan op een feestje zijn, of zelfs op je werklocatie zonder dat je in de gaten hebt dat ik momenten vastleg. Momenten vastleggen zonder dat je het doorhebt, zal je doen verbazen over hoe mooi je bent. Bijzondere momenten vastleggen en aantonen maakt dit vak zo mooi en is mijn grote passie.

Eén van de verschillende shoots die ik doe zijn babyshoots. Deze bijzondere gebeurtenis leg ik bij voorkeur vast tussen de eerste 2 tot 7 dagen van de baby. Dit omdat de kraamhulp in deze periode nog aanwezig is, zij heeft een belangrijke assisterende functie tijdens de shoot. Zo kan zij bijvoorbeeld tijdig grenzen van baby én kersverse ouders aangeven. Tijdens de shoot heeft de pasgeborene de regie, hij of zij bepaalt hoe de shoot zal gaan verlopen. Als de kraamhulp al weg is, is het verstandig om te wachten totdat de baby ouder dan 3 maanden is. Op deze leeftijd is het nekje van de baby stabieler en bovendien maakt de baby meer contact, dit zorgt voor hele andere en bijzondere plaatjes. Denk aan een korte shoot die de ouders en baby zo min mogelijk belasten, met een groots en blijvend aandenken.

Ook trouwreportages zij mij niet onbekend. Samen met jullie de dag meelopen en de momenten pakken om deze voorgoed vast te leggen. Ontspannen en genieten is mijn motto. Het maken van trouwreportages kan prima in combinatie met het verzorgen van de boeket(ten) en corsage(s).

Bij mij staat de kunst met bloemen hoog in het vaandel. Bij een gelegenheid waar een bloemetje hoort kan ik meer betekenen. Ik maak overal een bijzondere gelegenheid van met behulp van bijzondere en unieke boeketten. Een bloemist kan je eigenlijk in elke stad of (groot) dorp vinden. Maar een bloemist die begrijpt wat je bedoelt met het ¨wow-effect¨? Daarvoor ben je absoluut bij Bloom&Shoots aan het goede adres.

Benieuwd naar de creaties van Bloom & Shoots? Bekijk het portfolio.
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hoi! Kan ik je helpen?