06 114 514 57 / margriet@bloomenshoots.nl

Bloemist Zwolle

Bloemist Zwolle

Bloom & Shoots is dé bloemist van Zwolle. Geen standaard bloemenwinkel maar een bloemist die met precisie en kunde nagenoeg perfecte bloemstukken en boeketten samenstelt en bezorgd. Enkel de beste bloemen worden gebruikt, iedere ochtend vers ingekocht bij de bloemenveiling. Dit geeft de garantie dat de mooie bloemstukken van Bloom & Shoots lang blijven staan.

Bloom & Shoots biedt verschillende mooie bloemwerken. Rouwen, trouwen, feliciteren: voor ieder moment wordt een op maat gesneden bloemwerk gemaakt. Ieder boeket is goed gevuld met kleuren die elkaar complimenteren. Gecreëerd met passie en lef.

Bloemen bezorgen in Zwolle?

Een greep uit het assortiment van diverse mogelijke stijlen boeketten die wij bezorgen in Zwolle en omstreken:

  • Een BASIC GEMENGD BOEKET; waar gekeken wordt naar de seizoensbloemen die op dit moment aanwezig zijn en wordt voor u korenschoof gebonden tot een boeket.
  • Een FRAME BOEKET; waar de basis een (kunst)object is. Hierbij moet u denken aan een basis van, hout, karton of andere (buigzame) materialen of objecten. Deze wordt vervolgens aangekleed met de geschikte soorten bloemen.
  • Een PLATEAU BOEKET; deze is gearrangeerd op een platte schijf karton en hierin kunnen eventueel extra items worden verwerkt. Denkt u aan bijvoorbeeld: chocola, sokken, thee (doeken) zeepjes, u kunt het zo gek niet bedenken of ik kan dit omtoveren tot een gift om nooit te vergeten.
  • Het LUXE BOEKET; deze bestaat uit uitzonderlijke bloemen en bladeren en wordt tot een waar design boeket geschikt, al dan niet met items en een frame ondergrond. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken en scoort u hoge ogen met uw cadeau.

Rouwboeket

Passende & persoonlijk

rouwboeket

Op een dag dat er afscheid genomen moet worden spelen bloemen een belangrijke rol. Ieder mens is uniek en zo ook het bloemwerk. Er zijn veel mogelijkheden om de bloemcreatie zo persoonlijk mogelijk te maken wat herkenbaar is. Samen met u als nabestaanden word er een passend rouwstuk gecreëerd.

Trouwboeket

Betoverende entourage

Op je trouwdag  wil je graag dat alles op en top geregeld is voor een onvergetelijke dag, zo ook de bloemen. Of het nu heel bescheiden moet of uitbundig, hierin zijn heel veel mogelijkheden. Samen met jullie wordt er gekeken naar de persoonlijke wens, stijl en de mooiste bloemen van het seizoen.

Rozenboeket

Adembenemend mooi

Al duizenden jaren zijn rozen een populaire bloemsoort om boeketten en bloemstukken van te maken. Niet verwonderlijk, rozen zijn adembenemend mooi. Hoewel we vaak denken aan Valentijnsdag bij een boeket rozen kunnen deze bloemen natuurlijk het hele jaar door gegeven worden aan vrienden, familie en geliefden.

Biedermeier boeket

Perfect als cadeau

biedermeier boeket

Het Biedermeier boeket is het perfecte cadeau voor moederdag, een verjaardag of ‘gewoon zomaar’. Het boeket is relatief klein en kan opgebouwd worden uit één of meerdere bloemsoorten. De bloemen in het boeket zijn gestoken in een kenmerkende ronde vorm wat zorgt voor een prachtige presentatie.

Pioenroos boeket

Ronduit indrukwekkend

Pioenrozen boeket

De pioen bloeit maar een bepaalde periode van het jaar. En hoewel de naam anders doet vermoeden is de pioen géén roos. Dat maakt de pioen echter niet minder mooi. Pioenroos boeketten zijn verkrijgbaar in een breed scala kleuren, van bijna wit tot donker roze.

Wild boeket

Wilde bloemen boeket

Wilde bloemen boeket

Een boeket van wilde bloemen is een bloemcreatie waarin unieke bloemen gebruikt worden. Deze veldboeketten zijn net even wat anders, vrolijk, met kleuren die soms net niet bij elkaar passen. Maar dat maakt een boeket van wilde bloemen juist zo leuk.

Frameboeket

Voor bijzondere gelegenheden

Speciaal frame boeket is voor ieder bijzondere gelegenheid. Jubilea of iemand in het bijzonder verrassen. Voor deze gelegenheid bied Margriet haar specialiteit aan om goed voor de dag te komen. U begrijpt dat het niet om een standaard bosje bloemen gaat maar een kunstwerk waarin zorgvuldig de juiste bloemen worde geselecteerd. De basis wordt gecreëerd geheel naar het thema waarvoor het boeket bedoeld is.

Zakelijk bloemen abonnement

Voor een welkome binnenkomst voor uw klanten, zijn bloemen en planten een juiste keuze. Om het u makkelijk te maken in de verzorging en verversing maak ik graag een afspraak voor een passend bloemenabonnement. Zo heeft u weinig omkijken naar de aankleding van de betreffende ruimte(s). Voor ieder interieur een ander design, ook gezellig voor de werksfeer. Laat u iedere week verrassen door de verscheidenheid van het bloemenarrangement. Bloemen bezorgen; eenvoudig op kantoor of thuis.

Heeft u een vraag of wens? Neem dan contact op.

Regelmatig een bloemetje nodig? Ook daarvoor kunt u een bestel afspraak maken met mij, ik zorg dat er verse bloemen worden bezorgd.

Een boeket omdat er wat te vieren is of als het even tegen zit, daar kan ik u ook mee van dienst zijn. Het streven naar verse bloemen staat hoog in het vaandel. Daarom graag tijdig bestellen zodat verse materialen en kwaliteit gewaarborgd zijn. 

Benieuwd naar de creaties van Bloom & Shoots? Bekijk het portfolio.
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hoi! Kan ik je helpen?