06 114 514 57 / margriet@bloomenshoots.nl

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Zwolle

Op zoek naar een betaalbare en professionele fotograaf voor Zwolle & omgeving? Bloom & Shoots heeft ruim 8 jaar ervaring met diverse soorten shoots. Van trouwreportage tot new born shoot; Bloom & Shoots staat voor unieke foto’s gemaakt in een ontspannen sfeer. Als een moment wordt vastgelegd heb je iets waardevols om op terug te kijken. Emotie, blijdschap of verwondering wordt in detail uitvergroot.

Bruidsfotografie

Unieke trouwfotografie

De mooiste dag van je leven vraagt natuurlijk om unieke fotografie. Ieder moment wordt tot in detail vastgelegd, van de eerste kus tot het laatste biertje bij de receptie. De bruidsfotografie van Bloom & Shoots kenmerkt zich door sublieme foto’s die ieder een eigen verhaal vertellen.

Familie fotoshoot

Iedereen op de foto

Geschikt van 5 tot 50 personen. Wie wil er nou geen prachtige familiefoto om een onvergetelijke dag vast te leggen. Van overgrootouders tot kleinkind, iedereen gaat op de foto tijdens een familie fotoshoot. Een blijvende herinnering voor iedereen.

Newborn shoot

Puur en kwetsbaar

newborn shoot

Baby’s worden zo ongelooflijk snel groot. Leg daarom je kleine wonder vast op foto, puur en kwetsbaar. Een tastbare herinnering, met liefde gemaakt.

Benieuwd naar de creaties van Bloom & Shoots? Bekijk het portfolio.
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hoi! Kan ik je helpen?