06 114 514 57 / margriet@bloomenshoots.nl

Fotograaf Zwolle

Fotograaf Zwolle

Op zoek naar een betaalbare en professionele fotograaf voor shoots in Zwolle & omgeving? Bloom & Shoots heeft ruim 8 jaar ervaring met diverse soorten shoots. Van trouwreportage tot new born shoot; Bloom & Shoots staat voor unieke foto’s gemaakt in een ontspannen sfeer. Als een moment wordt vastgelegd heb je iets waardevols om op terug te kijken. Emotie, blijdschap of verwondering wordt in detail uitvergroot. Altijd in hoge kwaliteit door de beste fotograaf van Zwolle.

Bruidsfotografie

Unieke trouwfotografie

De mooiste dag van je leven vraagt natuurlijk om unieke fotografie van de beste trouwfotograaf van Zwolle. Ieder moment wordt tot in detail vastgelegd, van de eerste kus tot het laatste biertje bij de receptie. De bruidsfotografie van Bloom & Shoots kenmerkt zich door sublieme foto’s die ieder een eigen verhaal vertellen. Een perfecte reportage voor een volmaakt trouwalbum.

Familie fotoshoot

Iedereen op de foto

Geschikt voor het fotograferen van 5 tot 50 personen. Wie wil er nou geen prachtige fotoreportage van de complete familie. Zo kan je een onvergetelijke dag laten vastleggen. Van overgrootouders tot kleinkind, iedereen gaat op de foto tijdens een familie fotoshoot. Een blijvende herinnering voor iedereen.

Newborn shoot

Puur en kwetsbaar

newborn shoot

Baby’s worden zo ongelooflijk snel groot. Leg daarom je kleine wonder vast op foto, puur en kwetsbaar. Een tastbare herinnering, met liefde gemaakt tijdens een ongedwongen fotoshoot.

Benieuwd naar de creaties van Bloom & Shoots? Bekijk het portfolio.
Open chat
1
Heb je een vraag?
Hoi! Kan ik je helpen?